Obavještenje o izmjeni dokumentacije

Informišemo sve zainteresovane strane da je u okviru dokumentacije ATCG uspostavljeno novo uputstvo UP.04 Uputstvo za klasifikaciju tehničkih oblasti po pojedinim šemama akreditacije. Ovo uputstvo se primjenjuje prilikom utvrđivanja kodova kompetentnosti ocjenjivača/tehničkih eksperata Akreditacionog tijela Crne Gore, prilikom definisanja obima akreditacije tijela za ocjenjivanje usaglašenosti kao i drugim slučajevima kada je potrebno na harmonizovani način koristiti klasifikaciju tehničkih oblasti u pojedinim šemama akreditacije.


Istovremeno vas obavještavamo da smo, u skladu sa novouspostavljenim uputstvom objavili novo izdanje prijave ZPR.10.01-1 Prijava za ocjenjivale/tehničke eksperte.


Kandidati za ocenjivače i tehničke eksperte se mogu prijaviti podnošenjem popunjene Prijave za ocjenjivače i tehničke eksperte i dostavom u elektronskoj formi na adresu: atcg@akreditacija.me ili tanja.radovic@akreditacija.me, uz dokumentaciju koja je navedena u Prijavi za ocjenjivače i tehničke eksperte